Diyarbekirspor önceki hafta kaybettiği liderlik şansının devamı ve son haftalar öncesi direk şampiyonluk adına Payas deplasmanına çıktı.

Bedenlerin saha da, akılların ve kulakların Buca maçında olduğu karşılaşmada takımımız adına ilk yarıda ve arka arkaya gelen goller sezon başından beri kısır geçen gol yollarına nispeten skor bir anda 3-0 geldi.

Kendi skorumuzu almaktan ne kadar mutluysak Buca’dan gelen hem de 10 kişi ile ?????? Farklı skor açıkçası maçı bizim için heyecansız bıraktı.

Maç için artık bu oyuncu böyle oynadı, rakip bizi şöyle savundudan çok nasıl olurda liderliği geri alırız bunu konuşmak gerek.

Şahsi fikrim Pazar günü bizim için dönüm haftası

Edirne deplasmanında Buca’nın takılacağına bizim de alacağımız galibiyet ile son hafta öncesi tekrardan liderliğe yükseleceğimize inanıyorum.

Maçlar sadece sahada bitiyor demeyi çok isterdim ama maalesef öyle olmuyor olmayacakta,deyip Pazar gününü beklemeye başladık.

Bir yılın emeği çalışması belki de Pazar günü netleşecek ve bizim için ya şampiyonluk ya da Playoff yoluna gitmemizi gösterecek

NERDE O ESKİ AMEDSPOR

Amedspor’a gelirsek; inanın biri çıkıp bu son haftalarda alınan sonuçları hocanın anlamsız gönderilişi sahada ki oyunu söylese inanmaz güler hatta kızardık, fakat şu an yaşananları görünce çok büyük bir şekilde neden demek içimizden geliyor.

Peki neden?

Bu nedenlerin sebeplerine dönersek, bunlar ya maddi ya da maneviyat sıkıntısı şıklarından biri olur.

Hangisi neden niçin sebep ne gerçekten cevabı ne olursa olsun bu kadar Playoff’a yaklaşmışken beklentinin ötesinde bu şans yakalamışken, ligi orta sıralarda bitiren takım hüviyeti dönmek bize hem yakışmadı hem de anlamsızlaştırdı ve üzdü.

Ankara Demirspor ile oynanan ilk yarıya bakıyorsun sanki saha da lig bitse de kurtulsak diyen bir oyuncu grubu, başarısız olduğu veya Playoff için yeterli olmayacağı düşünülen ve yollanan hocanın yanında daha başarısız bir antrenörün şu an takımın başında olması ve ele gelen şansı değerlendiremeyen bir takım sonuç maalesef yine bir mağlubiyet.

Tek bir soru sorup konuyu kapatayım; Aykan hoca başarısız diye gönderildiyse şimdi bu hocaya ne olacak.

Başka bir yazıda görüşmek üzere

Esen Kalın Spor'la Kalın