Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Akademi Liselerde 9, 10, 11, 12 sınıf ve TYT-AYT öğrencilerine ücretsiz faydalanacağı yaz okulu için kayıtlar 20 Haziran ile 4 Temmuz arasında yapılacak.

Öğrenciler, alacağı takviye eğitimle eksiklerini giderecek,  2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemindeki branş derslerine hazırlanacak.

Öğrenciler, branş dersler dışında drama, tiyatro, müzik, halk oyunları, görsel ve sanat, akıl ve zekâ, fotoğrafçılık, havacılık, astronomi, teknoloji, stranç, robotik kodlama ve daha birçok kulüp faaliyetlerine katılacak.

Yaz ayında havaların ısınmasıyla beraber öğrencilere haftanın 7 günü serin ortamlarda kütüphane hizmetleri verilecek, öğrenciler Bilişim dersliklerinden de yararlanacak.

Öğrenciler, yaşlarına uygun kazanımlar içeren filmler izleyebilecek. Sosyal-kültürel ve  daha birçok etkinlik, gezi programına katılabilecek. Futbol, basketbol,  voleybol, yüzme, masa tenisi, kor tenisi, dart, karete, tekvando, cimlastik, kicboks, judo, batminton, atletizm ve daha birçok spor faaliyetlerinden yararlanacak. 

Gezin Uyanış Gençlik Kampı’nda ücretsiz tatil

Gezin Uyanış Gençlik Kampı’nda ücretsiz 1 hafta tatil yapma imkanı bulacak öğrencilere içerisinde havlu, bone, havuz gözlüğü, şort, terlik, diş macunu ve diş fırçası bulunan çantalar hediye edilecek.

Alanında uzman eğitmenler, kampta öğrencilere, milli ve manevi değerler seminerleri, resim, el becerileri, halk oyunları, müzik, okuma, sinema, drama, robotik ve ritim atölyeleri aracılığıyla eğitimler verecek.

Öğrencilerin fiziksel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla sportif faaliyetler kapsamında her gün belirli saatlerde yüzme, futbol, basketbol, satranç ve voleybol etkinlikleri düzenlenecek.

Kursiyerler, kimlik fotokopisi, öğrenci belgesi (mezunlar için diploma) ile kayıtlarını Sur ve Şehit Ali Gaffar Okkan Akademi Liselerinde yapabilecek. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim