Göreve gelir gelmez bünyesinde eğitim ile ilgili hazırladığı projelerle olumlu tepkiler alan Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, eğitime dair yeni kampanyalar düzenlemeyi sürdürüyor.

İl Müdürü Küçükali’nin girişimleri sonucu, Diyarbakır genelindeki kütüphanelerin kitap ihtiyacını karşılamak, kütüphanelerdeki kitap çeşitliliğini artırmak, kitap okumak isteyip de kitaba erişemeyen çocuklara kitap ulaştırmak amacıyla ‘Bir Kitap da Senden’ adlı kitap toplama kampanyası düzenlendi.

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Küçükali, tüm öğrencileri, öğretmenleri, vatandaşları ve kurumları "Bir Kitap da Senden" adlı kitap toplama kampanyasına destek olmaya davet etti.

Vatandaşlar ve kurumların bağışlamak istedikleri kitapları en yakın okula götürerek bu anlamlı kampanyaya destek olabileceklerine değinen Küçükali, “Okullarda yapılacak tasnif ile kitaplar seviyesine göre ayrılarak, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesiyle kitap ihtiyacı olan okulların kütüphanelerine ulaştırılacaktır. İlimiz genelinde tüm vatandaşlarımızı da bu güzel ve anlamlı kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz.  Kitap okumanın öğrencilerimizi her yönden geliştiren bir alışkanlık olmasının yanında, teknolojinin olumsuz etkilerinden de koruyacağını düşünerek okullarımızın kütüphanelerini zenginleştireceğiz. Şimdiden destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim