AVM’nin açılışını yapmak için kesilen kurdelenin ardından  mağazayı gezen davetliler açılışa özel indirimlerden faydalandılar.

Markalı ve kaliteli ürünlerle raflarını dolduran Radar Gross, gıdadan kozmetiğe, temizlik malzemelerinden oyuncağa ve manav ürünlerine kadar birçok kalemde ürünü müşterilerine ulaştırmayı hedefliyor.

Açılışa Radar Gross AVM’nin sahibi Habip Güneri, Ticaret Odası Meclis Üyesi M. Şirin Güneri, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Çetin İnanç ve açılışa özel indirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar katıldı.

İndirimli fiyatlardan yararlanmak için markete gelen vatandaşlar, “Radar Gross marketi açıldığı için sevinçliyiz. Çünkü artık alışverişimizi hem bize yakın hem de kaliteli bir yerde yapacağız. Diyarbakır’da böyle marketlerin sayısının artması gerekir. Bizim gibi maddi durumu düşük olan vatandaşların bütçelerine uygun alışveriş yapabileceği marketlerin açılmasını istiyoruz. Radar Gross’u açanlardan Allah razı olsun, hayırlı ve bereketli kazançlar diliyoruz” dediler.

Editör: TE Bilişim