DİYARBAKIR - Kalıcı makyaj, protez tırnak, el bakımı, manikür, pedikür, cilt bakımı, cilt yenileme işlemi,  lazer epilasyon, ipek kirpik lifting, kaş laminasyon vs işlemleri gibi estetik ve güzellik alanında faaliyet gösteren Şehribanu Estetik ve Güzellik Salonu, 50 metrelik yolda bulunan yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Genç iki girişimci kız kardeş tarafından işletilen Şehribanu Estetik ve Güzellik Salonu sahipleri Şirin ve Şehriban Özer kardeşler sektörde emin ve güçlü adımlarla ilerlemek istiyorlar.

 Yaklaşık beş yıldır sektörde faaliyet gösterdiklerini belirten Şirin ve Şehriban Özer kardeşler, gelen talepleri daha iyi ve daha ferah bir ortamda karşılayabilmek için zorunlu bir adres değişikliği yaptıklarını belirttiler.

Gelecek hedeflerinden de bahseden genç girişimciler, öncelikli hedeflerinin sektörde Diyarbakır'dan yükselen bir marka haline gelip akademi kurmak, daha sonra ki dönemde ise zincir haline gelmek. Zincir konusunda öncelikli olarak bölgeden başlayacaklarını ifade eden Özer kardeşler, gelen talepler doğrultusunda hareket edeceklerini söylediler.

Editör: TE Bilişim