Kaymakamlıkça düzenlenen gezi proğramı ile ADEM’de çeşitli kurslardan eğitim alan kadınların ikinci grubu da Erzurum, Artvin, Rize, Trabzon, Samsun, Ordu, Amasya illerini  görme fırsatı bulmuş oldu.

Çınar Kaymakamı Selami Kaya, Aile Destek Merkezlerinde  eğitim alan tüm kadınlara yönelik bu tür faaliyetlere  devam edeceklerini belirterek, “İlçemizdeki kadınlarımıza yönelik gezi faaliyetleri, öğretici ve eğitici tüm kurs ve proğramlarla kendilerine desteklerinizi sürdüreceğiz" dedi.

Kursiyer sayısında artış

Kaymakam Kaya düzenlenen programlar ile ADEM eğitimlerine talebinde arttırdığını belirterek," Kursiyerlerimizin moral ve motivasyonu için düzenlediğimiz bu programlar ikincisini gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu tür organizasyonları düzenlememizdeki en büyük hedefimiz ilçemizde bulunan kadınlarımızın kültür ve eğitim seviyelerini yükselterek, hayatlarındaki kalite artışına katkı sağlamaktır” dedi.

Adem eğitimlerinden “tel kırma kursu”ndan eğitim alan kursiyer Fatma Avcı da “Kaymakamlığın bize vermiş olduğu bu fırsattan dolayı teşekkür ediyorum. Eğitimlerimizi aldık ve bizler için adeta bir ödül olan bu gezi sayesinde hiç görmediğimiz ve belki de hiç göremeyeceğimiz yerleri görmüş olduk. "dedi.

Editör: TE Bilişim