Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez, Dicle Üniversitesi Rektöre Prof. Dr. Mehmet Karakoç’u makamında ziyaret etti. Rektör Karakoç’a kurumsal çalışmalar hakkında bilgi veren Başeğmez, medya ve üniversite işbirliğinin en güzel örneğinin Diyarbakır’da yaşanıyor olmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez ile görüştü.  Diyarbakır Şube olarak, Mardin, Batman, Siirt, Bingöl, Şırnak ve Muş illerine de hizmet verdiklerini anlatan Başeğmez, Dicle Üniversitesinin son dönemde özellikle pandemi sürecinde verdiği sağlık hizmetinin yanı sıra, toplumu aydınlatma görevini de medya aracılığıyla başarıyla yerine getirdiğini söyledi. Başeğmez, Diyarbakır’da medya üniversite işbirliğinin güzel örneklerine tanık olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karakoç, üniversitelerinin sadece Diyarbakır’a değil, bölgeye hizmet ettiğine dikkat çekerek, sağlık alanında kaliteyi artıracak yeni yatırımların devam edeceğini söyledi.

Ziyaretin anısına Rektör Karakoç’a ‘Basının Gözünden Ayasofya’ kitabı hediye edildi.

Editör: TE Bilişim