Beyaz Liste Başkan Adayı Ahmet Karavil, "Üreten Türkiye İçin Birlikte Üretelim” sloganıyla hazırlandıkları seçimi kazanmaları halinde Ortadoğu’nun lojistik merkezi olan Diyarbakır’ın ihracatta istenilen noktaya gelmesi ve yeni pazarlar oluşturulmasının çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi’nde Müteşebbis Heyeti Yönetimi için 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesinde aday listelerin hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Ahmet Karavil, Abdülkadir Kurtul, Edip Ünver, Mehmet Ali Sağır, Mehmet Kırıcı, Nazif Şimşek, Rıdvan Azarkan, Sezai Topalan, Tahsin Ulu gibi değişik sektörlerde faaliyet gösteren iş insanlarından oluşan “Beyaz Liste” çalışmalarını “Üreten Türkiye İçin Birlikte Üretelim” sloganıyla yürütüyor.

Ortadoğu’nun lojistik merkezi olan Diyarbakır’ın ihracatta istenilen noktaya gelmesi ve yeni pazarlar oluşturulmasının çok önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Adayı Ahmet Karavil,dijital dönüşüme uyum göstererek marka çeşitliliğini artıran, şeffaf, katılımcı bir yönetim anlayışı ile sorumluluktan kaçmayarak ve istihdamda büyüyen bir Organize Sanayi Bölgesi için tüm sanayicilerimizin değerli desteklerini beklediklerini söyledi.

“AMACIMIZ YERLİ VE YABANCI YATIRIMCI SAYISINI ARTIRMAK”

Organize Sanayi Bölgesi’nde değişimi yaşatmaya hazırlandıklarını anlatan Karavil,”Sanayicilerimizin geçmişten gelen başarıları ve tecrübelerinin rehberliğinde, üreten, sanayileşen, büyüyen bir Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi için 21 vizyon projemizle yönetime talibiz. Sanayisi olmayan ve gelişmeyen bir ilin diğer illerle yarışması mümkün değildir. Amacımız Diyarbakır’ı sanayi anlamında geliştirmek, yerli ve yabancı yatırımcı sayısını arttırmak, istihdam alanları yaratmak ve en iyi hizmeti iyi bir şekilde siz değerli sanayicilerimize vermek için çalışacağız.” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim