Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,"Bölgemizin oksijen deposu harika projesi ve görkemli görünümüyle nezih halkımıza huzurlu ortam vaat ediyor " sözleriyle projenin yarattığı heyecanı paylaştı.

Kapsadığı alan itibariyle Doğu ve Güneydoğu'nun en büyük millet bahçesi olarak değerlendirilen Bağlar Millet Bahçesi'nde 1.5 yıl önce başlayan çalışmalar tamamlandı.

Bağcılar Mahallesi'nde Bağlar Belediyesi'nin tahsis ettiği arsada hayata geçirilen projenin resmi açılışının 1 ay içerisinde yapılması planlanıyor.

Millet kıraathanesi, yürüyüş yolları, yeşil alanlar, piknik bölümleri, cami ve kütüphane gibi özellikler barındıran Bağlar Millet Bahçesi, göz kamaştıran görüntüsüyle şimdiden vatandaşların ilgi odağı oldu.

"Bağlar'ın oksijen deposu olacak "

Projenin Bağlar için vizyon bir proje olduğunu anlatan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, resmi açılışın önümüzdeki günlerde yapılacağını kaydetti.

Çok amaçlı olan projeye katkı sunmaktan dolayı ayrı bir heyecan yaşadıklarını belirten Beyoğlu,"Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın hayata geçirdiği ve üzerinde çok durduğu millet bahçeleri, şehirler için hem sosyal donatı alanları hem de oksijen deposu anlamı taşımaktadır. Bağlar'ın millet bahçesi, milletin hizmetine hazırdır. Bağlar'a böyle güzel bir projenin kazandırılmasından dolayı çok heyecanlı ve bir o kadar da mutluyuz " dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim