HABER MERKEZİ

İl başkanı M.Şerif Aydın, MKYK üyeleri AlaaddinParlak,SunaKepoluAtaman,belediyebaşkanları,ilçe başkanları , kadın ve gençlik kolları teşkilat mensupları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Ziyaret öncesi yaptığı programlarının nihai amacını anlatan Başkan Aydın,“Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Özellikle ekonomi üzerinden ülkemizi hedef alan dolar baronlarına ülkemizi  asla teslim etmeyeceğiz. Bu aşamada tüm esnaf ve vatandaşlarımızın yanında dik duracağız. Sn Cumhurbaşkanımızın bu konuda örnek duruşu hepimize umut kaynağı oluyor. Asgari ücretten, memur zamlarına , çarşı pazardan esnafa kadar tüm konulara eğilen ve her durumda vatandaşın ve ülkenin menfaatlerini gözeten bir liderin davasını savunmanın haklı gururunu yaşadığını dile getiren başkan Aydın;tüm arkadaşlarımızın bu konularda gereken hassasiyeti göstereceğine inancım tamdır. İnşallah vatandaşlarımızla birlikte bu işin üstesinden geleceğiz”dedi.

Aydın, “2023 inşallah bu hedefler doğrultusunda hem Türkiye için hem de Diyarbakır için güzel olacak. Tüm dava arkadaşlarıma bu konuda güvenim tam dedi. Arkadaşlara ziyaretlerde gerekli hassasiyeti göstermelerini ve tüm sorunlarıyla ilgilenmelerini dile getirdikten sonra   il seçim koordinasyon merkezinin belirlediği gruplar ilçenin tüm mahallelerinde  belirlenen  yerlere hareket ettiler” diye belirtti.

Gönül seferberliği programının son programı önümüzdeki günlerde Çermik ilçesiyle son bulacağını dile getiren İl Başkanı Aydın tüm ilçeler hakkında program sonrası genel bir değerlendirme yapacağını söyledi.

Editör: TE Bilişim