Geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan Diyarbakır Havalimanı’nda önemli bir hizmet devreye girdi. Haziran ayında başlayan CIP hizmeti bölgedeki iş çevreleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

1958 yılından bu yana hava limanlarında bu hizmeti veren Çelebi Havacılık,Diyarbakır havalimanında bin metrekareden fazla kapalı alanı ve 32 araç kapasiteli otoparkı bulunan, tüm detayları en üst konforu sağlamak için planlanmış CIP Lounge alanında aynı anda 126 yolcuya hizmet verebilecek kapasiteye sahip CIP salonu ile hizmete başladı.

İŞ DÜNYASI İÇİN ÖNEMLİ

Bölgede faaliyet gösteren iş dünyası temsilcileri başta olmak üzere birçok yolcuya hizmet verecek olan CIP Lounge, Diyarbakır ekonomisine de ciddi katkılar sağlaması amaçlanıyor. CIP hizmetinin devreye girmesiyle bölge ekonomisinde de canlanma yaşanması bekleniyor.

CIP, ticari önemi olan kişiler için havalimanında verilen özel hizmetlerdir. Özel hizmetler içerisinde ücretsiz yiyecek içecek, kablosuz internet ve masaüstü bilgisayarlar, rahat koltuklar TV ve radyo, özel araç ile uçağa gitme ve koltuk seçiminde öncelik gibi ayrıcalıklar bulunur. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim