DİYARBAKIR’IN Merkez Kayapınar İlçesi’nde açılan Asa Bistro Cafe Restaurant, sunduğu hizmet ve nezih ortamla Diyarbakırlıların gözde mekanlarından biri haline geldi.

Asa Bistro Cafe Restaurant sahibi Tamer Pınar, Diyarbakır’ın Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en önemli illerinden biri olduğunu ve her türlü iyi hizmeti fazlasıyla hak ettiğini söyledi.

Asa Bistro Cafe Restaurant’ta müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek için yöresel ve modern tarzı birleştirerek oluşturdukları restaurant konsepti ile kaliteli hizmeti sunduklarını belirten Pınar, şunları söyledi:

“Zengin menümüz ve güler yüzlü hizmet parolamızdır. Amacımız Diyarbakırlılara hak ettikleri hizmeti sunmaktır. Dolayısıyla kaliteden kesinlikle ödün vermiyoruz. Misafirlerimizin kendilerini evlerinde hissetmeleri için açık ve kapalı alanlarımızda kusursuz hizmeti sunuyoruz.”

Tamer Pınar, birbirinden eşsiz lezzetler et ve sebze ürünleri, mezeler, alternatif menüler ve huzurlu ortamlarıyla hizmet sunduklarını da ifade ederek, “Restaurantımız da kurum ve kuruluşların yanı sıra özel günler için de hizmet sunuyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim