Genç MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Muhammed Süheyb Çelik, Başkan Vekili İbrahim Ayhan, Ferhat Ergün ve Deniz Özavcı Diyarbakır’da hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Basın İlan Kurumu (BİK) Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez’i ziyaret eden Genç MÜSİAD Başkan ve yönetimi çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Genç MÜSİAD Diyarbakır Şubesi olarak, bölgede hayata geçirecekleri projelerle girişimci yönü olan gençlere katkı sunacaklarını belirten Başkan Muhammed Süheyb Çelik, “Bölgemizdeki genç işsizlik sorununun, genç girişimcilerimizin atacağı adımlar ve yapacağı yatırımlarla giderileceğine inanıyoruz. Projesi olan, iş fikri olan gençlerimizin yanında olmak istiyoruz”dedi. Başkan Çelik, çalışmalarının kamuoyuna duyurulmasında Basın İlan Kurumu’ndan destek istedi.

Genç MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı ve yöneticilerini Kurumlarında misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Basın İlan Kurumu Diyarbakır Şube Müdürü Osman Başeğmez de, gençlere çalışmalarında başarı diledi. Diyarbakırlı gençlerin girişimcilik ruhunun öne çıkarılmasının çok anlamlı olduğunu belirten Başeğmez, gençliğin yatırımla, istihdamla, ülke ekonomisine katma değer katacak projelerle anılmasının pek çok sorunu çözeceğini ifade etti.

Genç MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı  Muhammed Süheyb Çelik ziyaretin anısına Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Osman Başeğmez’e şehre yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim