Haber/ Bekir GÜNEŞ

Güneydoğu Ekspres-  Belediye meclis üyeleri aylık toplantılarını sokakta yaptı. Görevden alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı’nın da katıldığı toplantıda, meclis üyeleri kartlarını havaya kaldırdı.

Mızraklı toplantıda şunları söyledi, “2019'da büyük bir baskı karşısında 31 Mart seçimlerine girdik. Yine güçlü etkili sonucu tayin edici bir zaferle çıktık. Hani birileri çıkıp diyor ya biz şu kadar seçim kazandık. Ama burada hep kaybettiler, hep kaybettirdiniz hep kazandınız, ama her zaman da mutlaka kazanacağız. Her zaman inandığım bir şey var. Hani Hz Ömer'in bir sözü var ya yaptığınız her şey hak ve adalet üzerine olsun diye.

Yani keşke her şey hak ve adalet üzerine olsaydı. Keşke bu insanlar sadece direnerek değil demokratik haklarını hukukun verdiği olanakları kullanarak adil eşit özgürce yarın bu ülkede hepimize yer var sözüne uygun olsaydı. Şimdi kardeşlerim yarınlar aydınlık olabilir, yarınlar sorunlu geçebilir, ama şunu çok iyi bilin ki her şey sizin bizim emeğimize çabamıza bağlıdır. Bu haklı mücadelemizde yürüyüşümüzde yalnız değiliz. Yarınları kazanacak olan bizleriz. Tekrar söylüyorum kazanacağız ama mutlaka kazancağız.”

Editör: TE Bilişim