Diyarbakır İŞKUR Şube Müdürü Uğur Kahraman ve beraberindeki İş ve Meslek Danışmanları İŞKUR'un yeni çalışması olan "Akademik Çalışma Programı" ile ilgili olarak Dicle Üniversitesi Kariyer Merkezini ziyaret etti. Ziyarette Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Yeşim Erdamar ile İŞKUR ile Dicle Üniversitesi arasında Akademik Çalışma Programı hakkında yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İŞKUR, geçtiğimiz günlerde Lisans, yüksek lisans, doktora programı öğrencileri tarafından hazırlanacak olan akademik çalışmaları teşvik etmek, çalışma hayatı ve istihdam alanına katkı sağlamak amacıyla hayata geçirilen Akademik Çalışma Programını kamuoyuna tanıtmıştı.  Bu program kapsamında Lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri, herhangi bir bölüm sınırlaması olmaksızın çalışma hayatı ve istihdam alanında Akademik Çalışma Programına başvuru yapabilecekler. 

Detaylı bilgilere akademi.iskur.gov.tr adresinden ulaşılabilen programa başvurular yine aynı adres üzerinden 15 Mart – 14 Nisan 2021 tarihlerinde yapılabilecek.  İŞKUR tarafından yapılacak değerlendirme neticesinde başvuruları uygun bulunan Lisans öğrencilerine  2 bin 500, Yüksek Lisans öğrencilerine  5 bin, doktora öğrencilerine ise 7 bin 500 TL ödeme yapılacaktır.

Editör: TE Bilişim