Diyarbakır’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nın başlattığı gönül seferberliği programı doğrultusunda Bağlar’da vatandaşlarla buluştu. İl Başkanlığı’nın düzenlediği programa, Muhammet Şerif Aydın, AK Parti Diyarbakır İl BaşkanıMilletvekilleri Mehdi Eker, Oya Eronat, Ebubekir Bal, Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve Bağlar Kaymakamı Yavuz Güneri eşlik etti.

Pandemi kurallarına riayet edilerek yapılan ziyaret ve buluşmalarda vatandaşların beklentilerini, sorun ve taleplerini dinleyen 21 ayrı grup halindeki partililer; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamlarını ileterek her koşulda milletin emrinde olduklarının altını çizdi.

AK Parti il başkanı Muhammet Şerif Aydın, ziyarette yaptığı konuşmada, “AK Parti, Türkiye’nin, milletin taleplerinden doğmuştur. AK Parti, değişimin, kalkınmanın, gelişmenin olduğu gibi siyasi seviyesi ile demokratik duruşun, toplumsal katılımın ve özgürlüklerin de teminatıdır” dedi.

İl Başkanı Aydın, Ak Parti'nin halk ve gönül hareketi olduğunu anlatarak; merkez ve kırsal demeden karış karış gezerek bu davanın sahibi olan milletle buluşarak 2023 hedefleri için büyük bir ruh ve heyecanla sahada olacaklarını ve Diyarbakır’ın her köşesinde varlıklarını göstereceklerini kaydetti.

Bakan Kasapoğlu,ziyaretler sırasında vatandaşların sorun ve talepleriyle yakından ilgilendi.

Bakan Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gönül dilini kullanarak millete hizmet ettiklerini ve bunun da vatandaşlar arasında ciddi  karşılık bulduğunu ifade etti.

Bakan Kasapoğlu ve beraberindekiler Büyükşehir Belediyesi ve Bağlar Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan kentin ticaretteki kalbi durumundaki Sakarya Caddesi’nde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla görüştü.

Bakan Kasapoğlu daha sonra HDP İl Binası önünde eylem yapan aileleri ziyaret ederek, "Bu vatanın evlatlarına, analarına hiç kimsenin bu zulmü, çileyi yaşatma hakkı yoktur" dedi. Bakan Kasaboğlu daha sonra ailelere karanfil verdi.

Editör: TE Bilişim