Eğitim Dostu Kayapınar Belediyesi, bünyesinde açtığı ücretsiz kurslar ile gençleri sanatla buluşturmayı sürdürüyor.

Eğitim alanında da öğrencilerin her zaman yanında olan Kayapınar Belediyesi, öğrencileri üniversitelerine hazırlamak amacıyla ücretsiz resim ve müzik kursu açarak öğrencilere destek oluyor.

Kayapınar Belediyesi Cegerhun Kültür ve Sanat Merkezi’nde bulunan resim ve müzik kursu ile atölyelerinde yetenek sınavlarına hazırlanan gençler ve hobi olarak resim yapmak isteyenlere büyük hizmet sunuyor.

Merkezde Üniversitelerin resim- iş öğretmenliği ve güzel sanatlar Fakültesi resim ve Konservatuvara hazırlanan öğrencilerin hazırlandığı yetenek kurslarına yönelik eğitimlerin verildiği kurslarda, hobi olarak da resim yapmak isteyenlere yönelik eğitimler veriliyor.

Kurs hocaları, "Kayapınar Belediyemizin verdiği ücretsiz kurslarla gençlerimizi güzel sanatlar fakültesine ve Konservatuara hazırlıyoruz. İlgi çok büyük. Kurslarımız her gün var. Güzel sanatlara, üniversitelere, eğitim fakültelerine ve güzel sanatlar liselerine yönelik eğitimler veriyoruz. Hobisi olan, ihtiyacı olan, Kayapınar Belediyesinin ücretsiz kurslarından faydalanabilir. Kayapınar Belediyesi'ne bu hizmetleri ve böyle bir kursu devam ettirdikleri için teşekkür ediyorum. Kayapınar Belediyesi, sanata çok önem veriyor ve bunun bilinmesi gerekiyor" dedi.

Kayapınar Belediyesi bünyesinde ücretsiz verilen resim ve müzik atölyelerindeki kurslar ile yetenek sınavlarına hazırlandıklarını ifade eden gençler, kendilerine sağlanan imkandan dolayı Belediye Başkan V. Arif Karaman’a teşekkür ettiklerini söylediler. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim