HABER MERKEZİ - Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, aralarında Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun da bulunduğu belediye başkanlarıyla istişare toplantısında bir araya gelerek yerel yönetimlerin çalışma performanslarını ve projelerini ele aldı.

Ankara'daki toplantıda Bağlar'ın gerçekleştirdiği hizmetler ve bundan sonra hayata geçirmeyi planladığı projeler de değerlendirildi.

Toplantı hakkında değerlendirmelerde bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, buluşmanın çok verimli geçtiğini dile getirerek yerel yönetimler ve belediyecilik deneyimi olan Özhaseki'ninBağlar'a olan desteğini ve yapılan hizmetler nedeniyle güvenini yinelediğini kaydetti.

Başkan Beyoğlu, “Bağlar’ımızda yaptığımız ve yapacağımız projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Sayın  bakanımızın bizlere desteği tam.Durmak yok, hizmete devam diyoruz. Yerel yönetimlerdeki başarılarıyla bize referans olan sayın bakanımızın deneyimleri bizim için çok önemli. Bunları kendisinden duymak bizim için anlamlıdır.Sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve sayın bakanımızın desteğiyle Bağlar'ımız için önümüzdeki günlerde çok daha güzel ve ilçemizdeki değişimi taçlandıracak hizmetleri hayata geçireceğiz " diye konuştu.

Editör: TE Bilişim