Haber/Celal KUZU

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Şerif Aydın, Mart ayına ilişkin açıklamada bulundu. Diyarbakırlıların mübarek olan Ramazan ayını kutlayan Başkan Aydın, “Diyarbakırlı hemşehrilerimize bir çağrıda daha bulunmak istiyoruz. Lütfen İmkan nispetinde, gücümüzün yettiği kadarıyla bu Ramazan ayında yapacağımız alış verişlerde özellikle sokaktaki az iş yapan ve küçük esnaflarımızı tercih etmeye çalışalım” çağrısında bulundu.

Aydın şunları belirtti:

“Öncelikle bu vesile ile tüm hemşehrilerimizin mübarek Ramazan aylarını tebrik ediyoruz. Yaşayacağımız manevi iklimin, Âlem-i İslamınbirliğine,dirliğine ve selametine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.

Diyarbakırlı hemşehrilerimize bir çağrıda daha bulunmak istiyoruz. Lütfen İmkan nispetinde, gücümüzün yettiği kadarıyla bu Ramazan ayında yapacağımız alış verişlerde özellikle sokaktaki az iş yapan ve küçük esnaflarımızı tercih etmeye çalışalım ve bu şekilde mahalle esnaflarımıza destek olmaya çalışalım. Ve yine Lütfen; gücümüz yetiyorsa, elimizden geliyorsa fakirlerimize yetimlerimize destek olmak için bu Ramazan ayında her zamankinden daha fazla gayret gösterelim fedakarlık yapalım.”

Aydın, “Bu ayın son teşkilat çalışmalarını da bugün Diyarbakır’ımıza gelecek olan Ak Parti Genel Başkan Vekilimiz Sayın Numan Kurtulmuş ile birlikte Perşembe ve Cuma günü icra edeceğiz” Bilgisini paylaştı.

Aydın’dan Valiye destek

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Erbil Valisinin ‘Kürdistan’ kitabı hediyesi ile ilgili Vali Münir Karaloğ’luna sosyal medya linçi ile ilgili, destek verdi.

İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, Erbil Valisi tarafından Diyarbakır Valisine hediye edilen ‘Kürdistan’ kitabı üzerinden yürütülen linç kampanyası ile ilgili konuştu, şunları söyledi:

“Türkiye’nin birliği bütünlüğü ile ilgili hiç bir şekilde farklı bir düşünce asla gündeme gelmemeli. Erbil valisinin hediye ettiği kitap üzerinden linç girişimi başlatıldı. O bölgeyi tanıtıcı kültürel bir kitaptı. Manipüle edildi. Çok yanlış bir değerlendirme. İki bölge arasında ticari anlamda iyi ilişkiler söz konusu. Bu ilişkilerin geliştirilmesi lazım, bu ziyaretlerin geliştirilmesi gerekir. Bu ilişkiler ne kadar gelişirse iki bölge arasındaki coğrafyada terör örgütü gibi kliklerin alan oluşturmasının önüne de geçmiş oluruz. Bizim bu konuda, linç konusunda tutumumuz bellidir. Valimizin yanındayız. İleride valimizin orada bir ziyaret gerçekleştirmesinin yanındayız.”

Editör: TE Bilişim