Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkan Yardımcısı Ramazan Özkılıç TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zülal Koç, DTB Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Sosyal Güvenlik Diyarbakır İl Müdürü Reşat Merttir, Bağlar Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü (SGM) Kenan Akçan, SGK İcra Servisi Sorumlusu Hüsnü Yıldız Bu yıl 16.kutlanan Sosyal Güvenlik Haftasında yapılan çalışmaları anlattı.

Ziyarette konuşan DTB Başkan Yardımcısı Ramazan Özkılıç Sosyal Güvenlik Haftasının ülkemizin tüm kesimleri için kutlu olmasını dileyerek, Sosyal güvenliğin toplum açısından çok önemli bir hizmet olduğunu, ülkelerin refah ve kalkınmışlık seviyelerinin tespitinde sosyal güvenliğin de kriterler arasında yer aldığını söyledi.

Sosyal Güvenlik Kurumunu İl Müdürü Reşat Merttir ise 16.yıldır kutlanan sosyal güvenlik haftasında bu yılın ana temasının  kayıt dışı istihdamla mücadele olduğunu belirterek, toplumun tüm kesimlerinde sigortalı çalışmaya destek verilmesi konusunda farkındalık oluşturmak istediklerini ve paydaşlarımız olan sendikalar, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve kamu yöneticilerine ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirtti. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim