Diyarbakır'lı yazar Devran Sinanoğlu ve iş insanı Remzi Ava; Kocaköy Çok Programlı Anadolu Lisesi kütüphanesi için başlatılan "Bu Bahar Umutlarımız Kitap Açsın" kitap kampanyasına bağışladıkları kitaplarla katkıda bulundular.

Yazar Sinanoğlu "Diyarbakır genelinde 100 okul kütüphanesinin kitap ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek. Eylül ayında, okullar açıldığında kardeşlerimizi kitaplarıyla buluşturacağız. Bütün çabalarımız geleceğimiz olan kardeşlerimizin temellerini, bugünden sağlam atmalarına vesile olmak. Neden ikinci bir Ahmed Arif, Cahit Sıtkı Tarancı veya Ziya Gökalp çıkmasın" dedi. 

Kitapseverlerin desteğini bekliyoruz

Sinanoğlu "Herşey bir hayalle başlar, çocuklarımızın güzel hayaller kurmaları için okumaları şarttır. Biz de bu şiyarla elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Şuanda okulumuz Kocaköy Çok Programlı Anadolu Lisesi kütüphanesinin kitap eksikliği bitmiş değil. Kütüphanemizde yaklaşık on bin kitap olacak. Bu yükün altına giren okulumuzun kalender müdürü ve değerli öğretmenlerine şükranlarımı sunuyorum. Kitap severlerden de bu konuda destek olmalarını bekliyoruz. Ayrıca bizi yalnız bırakmayan, her zaman desteklerini sunan iş insanı sayın Remzi Ava'ya ve Şahabettin Çelik beye teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Çocuklarımız okusun

İş insanı Remzi Ava ise  "Biz okumadık bari çocuklarımız okusun, onlar bizim geleceğimizdir. Biz bugün en büyük yatırımı geleceğimize yaptık. Çocuklarımızın geleceği için ne gerekiyorsa, elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz" dedi.    

Şahabettin Çelik'te "bu hayatta en güzel şeylerden bir de çocukları sevindirmek ve onları mutlu etmektir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.

Editör: TE Bilişim