Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri sabahın erken saatlerinde, gıda mühendisi personelleriyle birlikte ilçede  ticari alanda faaliyet yürüten ekmek fırınlarını sıkı bir şekilde denetledi.

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin talimatları ile vatandaşların daha sağlıklı ve standartlara uygun ekmek tüketmeleri için yapılan denetimlerde ekmek fırınları, gramaj, fiyat tarifesi, hijyen ve iş yeri açma ruhsatları kontrol edildi.

İlçede yapılan denetimlerde zabıta ekipleri, Fırınlardan istenilen şartlara uyulup uyulmadığı hususunda kontroller yaparak eksiklik tespit edilen işletmelerin sahiplerine var olan bu eksikliklerini gidermeleri konusunda uyarılarda bulunurken kurallara uyan işletmelere teşekkür ettiler.

Öte yandan Beşikci, ilçede yapılan denetimlerin periyodik olarak yürütüldüğünü  belirterek , İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde  vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve üretim yapan işletmelerimizin bu doğrultuda  gerekli tedbirleri alarak üretim yapmalarını aralıksız bir şekilde kontrol ettiklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim