Haber Celal Kuzu

Güneydoğu Ekspres - Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)  Genel Başkanı Ali Düşmez’in yardımcılığını yapan Ahmet Karama’ın yeni tip koronavirüs nedeniyle  tedavi gördüğü Okmeydanı Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetmesi spor camiasında derin üzüntü yarattı.

Diyarbakır Süper Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden Diyarbakırspor, yaptığı açıklamada vefat nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Başkan Ekrem Karakoç tarafından yapılan açıklamada, “Amatör Spor Kulüpleri  Federasyonumuzun  Genel Başkan Yardımcısı, uzun zaman amatör spora büyük hizmetleri olmuş Sayın Ahmet Karaman’ın tüm dünyayı etkisi altına alan Yeni Tip Koronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybetmesi bizleri derinden üzmüştür. Merhum Ahmet Karaman’a Allah’tan rahmet başta ailesi ve tüm amatör spor camiamız olmak üzere sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Dileğimiz ülkemiz için beka meselesi haline gelen bu salgının bir an önce son bulmasıdır. Bu doğrultuda tüm vatandaşlarımızı, devletimizin aldığı tedbirlere riayet  etmeye davet ediyoruz” dedi.

Diyarbakır ASKF Başkanı Remzi Dayan

Diyarbakır ASKF Başkanı Remzi Dayan da, ASKF Genel Başkanı Ali Düşmez'in yardımcılığını yapan Ahmet Karaman’ın vefatından dolayı başsağlığı mesajı yayınladı.

Diyarbakir ASKF Başkanı Remzi Dayan yaptığı açıklamada, “Ahnet Karaman’ın tedavi gördüğü Okmeydanı Araştırma Hastanesi'nde Koronavirüs nedeniyle vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız . Ailesi ve spor camiamızın başı sağ olsun “ dedi. Dayan konuşmasının devamında ise” tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de bir çok canımızı aramızdan alan Covid 19 pandemisi, maalesef can almaya devam ediyor. Federasyonumuz Genel Başkan Yardımcısı, uzun zaman amatör spora büyük hizmetleri olmuş Ahmet Karaman'ın bugün aramızdan ayrılmasını üzüntü ile karşıladık buradan bir kez daha hayatını kaybeden meslektaşımıza Allahtan rahnet ailesine baş sağlığı diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim