Diyarbakır Merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,anne ve babaları adlı bir suçtan dolayı cezaevinde olan çocuklara sahip çıkarak bir kez daha gönülleri fethetti.

Tutuklu bulunduğu cezaevinden kendisine mektup yazarak dışarıda kimsesiz şekilde zor koşullarda ayakta kalmaya çalışan çocukları için destek talep eden C.S'nin çağrısına anlamlı bir cevap veren Beyoğlu, 4 kardeşten oluşan aileyi ziyaret etti. Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı.

Baba,mektubunda Beyoğlu'nun ihtiyaç sahibi ailelere karşı gösterdiği hassasiyeti yakından takip ettiğini ve bundan esinlenerek destek istediğini yazıyordu.

Mektubu okurken oldukça hüzünlenen Beyoğlu, çocuklara imkanlar çerçevesinde destek vereceklerinin altını çizerek nakdi ve gıda ihtiyaçlarını karşıladı,eğitimlerini aksatmamaları için de tablet bilgisayar hediye etti.

Başkan Beyoğlu,çocuklara kalıcı gıda ve sosyal yardım desteği sağlanması için de ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydetti.

Beyoğlu, hayatın imtihanlarla dolu olduğunu ifade ederek çocuklardan sabır ve azimle hayata tutunmaya devam etmelerini istedi.

Beyoğlu'nu büyük bir ilgi ile karşılayıp uğurlayan kardeşler,kendilerine uzatılan insani ve vicdani elden duydukları memnuniyeti aktararak teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim