DİYARBAKIR - Avrupa’dan başlayıp; Türkiye’nin birçok ilinde temsilcilikler oluşturularak Engelli ve Yaşlılara yardımlar yaparak kısa sürede adından söz ettiren “El Ele Avrupa Engellilere ve Yaşlılar Yardım Konfederasyonu”Genel Başkanı Cengiz Hocazade tarafından Diyarbakır İl Başkanlığı’na Arzu Avcılgetirildi. Avcıl’a Başkan Cengiz Hocazade tarafından rozeti takıldı.

Vakfın Genel Başkanı Cengiz Hocazade yaptığı açıklamada, “Diyarbakır’da hayırseverliği ile bilinen ve birçok (STK) Sivil Toplum Kuruluşları’nda gönüllü olarak görev yapan ve kendi girişimleri ile ihtiyaç sahiplerine Yardımları ile bilinen, Diyarbakırlılar tarafından da tanınan kıymetli Diyarbakır İl Başkanım Arzu Avcıl hanımefendi ile Diyarbakır’da çok hayırlı işler yapacağımıza inancım tamdır” dedi.

Hocazade, “Konfederasyonumuz, vakıf kimliği ile Avrupa’nın birçok ülkesinde ve Türkiye'nin çeşitli illerinde, ilçelerimizde yardımlarına devam etmektedir. Yaşlılarımıza ve engelli vatandaşlarımıza yardım elimizi uzatabiliyor ve onların yüzlerinde tebessüm yaratabiliyorsak, işte bu bizim en büyük mutluluğumuz olmaktadır. Vakfımız hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile yapmış olduğumuz projelerle Avrupa Birliği’nden aldığımız desteklerle dimdik ayakta durmaktadır. Diyarbakır’da da kıymetli İl Başkanımız Arzu Avcılile burada bulunan engelli çocuklarımıza, yaşlılarımıza yardımcı olabilmek ve Diyarbakır’da engelsiz yaşam koşullarının kalitesini yükseltmektir. Diyarbakır’da engelsiz yaşamı hayata geçirmek için tüm gücümüz ile çalışmaktayız. Konfederasyonumuzu Diyarbakır’da sayın Arzu Avcıl’ın  bundan sonra resmen temsil edecek olmasından onur duymaktayım, kendisine görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim