Uzun yıllardır asfaltlanmadığı için kullanılamaz hale gelen mahalle, cadde ve sokakları asfaltlayarak vatandaşların rahat nefes almasını sağlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin eski ve işlek caddelerinden olan Fatih Caddesi’ni bir günde asfaltlayarak önemli bir performans ortaya koydu.

Beyoğlu, asfaltlama çalışmalarını yönetti

Beyoğlu, asfaltlama makinesinin üzerine çıkarak bir süre çalışmaları yönetti ve ekiplere talimatlar verdi.

1 kilometrelik alanı kapsayan caddedeki asfaltlama çalışmalarını Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve Muradiye Mahalle Muhtarı Dilek Demir ile beraber takip eden Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kısa sürede başarıyla tamamlanan asfaltlama hizmeti nedeniyle belediye ekiplerini tebrik etti.

Bağlar Belediyesi’nin ürettiği asfalt ile kendisine yeten belediye haline geldiğini belirten Başkan Beyoğlu, “Kendi asfaltımızla hem ilçemize hizmet ediyoruz, hem de talep gelmesi halinde başka belediyelere ve kurumlara asfalt verebiliyoruz. Bir yıl içinde bu anlamda kendisine yeten bir belediye haline gelmemizi önemsiyoruz. Asfaltladığımız her mahalle, cadde ve sokakta ayrı bir hikaye var. Fatih Caddesi de bunlardan biriydi. Allah’a hamd olsun, yıllar sonra asfalt hizmeti ile tanıştırdık. Milletimize söz verdiğimiz gibi kentimizi dünyanın en kaliteli ve uzun ömürlü asfaltı ile baştan başa ihya edeceğiz” dedi.

Başkan Beyoğlu, asfaltlama çalışmalarından sonra Fatih Caddesi’nde vatandaşları ve esnafları ziyaret etti. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Beyoğlu, sosyal mesafe ve maske kuralına uyarak herkesi tek tek selamlayıp sohbet etti.

Caddenin yıllardır ihmal edildiğini belirten esnaflar, yapılan asfaltlama hizmetinden dolayı Başkan Beyoğlu’na teşekkür etti.

Muradiye Mahalle Muhtarı Dilek Demir, caddenin önceki halinin çok kötü olduğunu vurgulayarak asfaltlama hizmetinden sonra herkesin rahat nefes aldığını söyledi.

Editör: TE Bilişim