Diyarbakır İnşaat Malzemeleri Satıcıları Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulu yapıldı. Mevcut başkan Asım Asana tek listeyle girdiği seçimli genel kurulda yeniden başkan seçildi. DESOB hizmet binasında gerçekleştirilen genel kurula üyeler ve oda esnafı katıldı.

Yoğun katılımın olduğu genel kurulda yeniden başkan seçilen Asana, yaptığı teşekkür konuşmasında, “2018 yılından beri başkanlığını yürüttüğüm İnşaat Malzemeleri Satıcıları Oda başkanlığı görevini bir kez daha bana layık gören oda üyelerimize teşekkürü bir borç bilirim. Başkanlık görevini yürüttüğüm günden bu yana odamızın kurumsal bir kimlik kazanması için yoğun bir mesai harcadım. Nerdeyse tüm zamanımı odanın misyonunu güçlendirmeye, odaya bağlı üye arkadaşlarımızın iş akışlarında karşılaştığı her türlü sorunlarına çözüm olmaya harcadım. 2022 yılında da daha önce belirlediğimiz hedefler doğrultusunda, seçime bağlı kalmadan tamamıyla hizmet odaklı bir yönetim anlayışını kendimize şiar edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.

DESOB başkanımız Alican Ebedinoğlu ve Genel Kurul’a katılan tüm esnaflara teşekkür eden Asana, yeni dönemin herkes için hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, kendisine destek veren vermeyen tüm esnaflar için çaba göstermeye gayret ettiklerini ve bu desteğin karşılığını vermek için gece gündüz demeden çalışamaya devam edeceklerini bildirdi.

Editör: TE Bilişim