DİYARBAKIR - Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, mahalle ziyaretlerinde dramatik insan hikayeleriyle karşılaşıp ihtiyaç sahiplerine destek olarak gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Babaları tarafından terk edildikleri için anneleriyle beraber zor koşullarda hayat mücadelesi veren 3 çocuklu ailenin dramını öğrenen Başkan Beyoğlu,aileyi ikamet ettikleri evde ziyaret etti.

Ailenin Temel İhtiyaçlarını Karşıladı

Hasta olan ve bugüne kadar bir çok ameliyat geçirdiği belirtilen anne M.A ile görüşerek teselli ve moral aşılayan Beyoğlu, aileye her türlü desteği sağlayacaklarının sözünü verdi.

Yaşadıkları sorunlar nedeniyle zorlu bir hayat mücadelesinin içerisinde olduklarını belirten fedakar anne,anlamlı davranışı nedeniyle Başkan Beyoğlu'na  teşekkür ederek,"Hep dualarımızda olacaksın " ifadeleriyle sevincini dile getirdi.

"Darda kalana ve mazlum olana kol kanat germek yüce dinimizin ve şanlı medeniyetimizin gereğidir " diyen Başkan Beyoğlu ise milletin huzuru ve refahı için imkanlar dahilinde gayret göstermeye devam edeceklerini ifade etti.

Aile ziyaretine Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir de katıldı.

Editör: TE Bilişim