Gece geç saatlere kadar vatandaşları karşılayarak çeşitli ikramlarda bulunan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, çimler üzerinde birlikte bağdaş kurduğu gençlerle gündemi değerlendirdi. Beyoğlu,"Hainler o gece cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ve ülkemizin bekasını hedef aldılar. Ama milletimizin asil duruşu sayesinde hezimete uğradılar. O gece milletimizin tüm dertleri gibi gençlerimiz de ön plandaydı.  Fetö ve benzeri hain yapılanmalara karşı bağımsızlığımızın güvencesi şuurlu ve milli gençlik olacaktır." dedi.

15 Temmuz 2016 tarihinde hain bir darbe girişiminde bulunan Fetö’cü teröristlere karşı elde edilen destanın 6.yıldönümünde Diyarbakır'da organize edilen Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerine stand açarak destek veren Bağlar Belediyesi, gece geç saatlere kadar vatandaşlara yiyecek ve içecek ikramlarında  bulundu.

Gecenin sonuna kadar alanda bekleyerek vatandaşlarla bir araya gelen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, belediyenin standını ziyaret edenlere kendi elleriyle ikramda bulunarak sohbet etti.

 Başkan Beyoğlu'na ilgi gösteren vatandaşlar, belediyenin hizmetlerini yakından takip ettiklerini de ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

ÇİMLER ÜZERİNE BAĞDAŞ KURARAK GENÇLERE HİTAP ETTİ

Yeşil çimlerin üzerine gençlerle beraber bağdaş kuran Beyoğlu, 15 Temmuz 2016 tarihinde Fetö’cü hainlerin giriştiği darbenin milletin iradesine sahip çıkması sayesinde önlendiğina vurgu yaparak  vatanın bekası için gençlere çok büyük sorumluluk düştüğünü söyledi.

Gençlerin sorularına cevap vererek çeşitli konularda sohbet eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliği ve cesur duruşunun millete ilham kaynağı olduğunu belirten Beyoğlu,"İstikbalimize, birliğimize ve kardeşliğimize göz diken hainler tarih boyunca muvaffak olamadıkları  gibi 15 Temmuz'da da  millete kurmuş oldukları tuzak ters tepti. Şuurlu ve milli değerlere bağlılığı sayesinde bugüne kadar ayakta kalan milletimiz bunlara hiç bir zaman prim tanımaz. Bekamızın teminatı ülkesini ve milletini seven, milli ve manevi değerlere bağlı şuurlu gençlik olacaktır. " diye konuştu.

Editör: TE Bilişim