Diyarbakır Merkez Bağlar Belediyesi, kendi sorumluluk bölgesinde bulunmamasına rağmen Dicle Üniversitesi Hastaneleri’nin bulunduğu kampüsü asfaltlayarak hastane personeli ve hastaneye gelen vatandaşlar için kullanışlı hale getirdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Ak Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Pandemi sürecinde önemli bir sorumluluk ve misyon üstlenen bölge hastanesi özelliğindeki hastanemizin çevresini güzelleştirerek sağlık emekçileri ve vatandaşlarımız için kullanışlı hale getirdik” dedi.

Bağlar Belediyesi, Karacadağ bazalt taşından üretmiş olduğu uzun ömürlü ve kaliteli asfaltla ilçenin yanı sıra ilçe sınırları dışında bulunan kurum ve kuruluşların bulunduğu bölgeleri de hizmetle tanıştırıyor. Talep üzerine, uzun yıllardır asfaltlanmadığı için kullanılamaz hale gelen ve özellikle yağışlı günlerde kötü bir görüntü oluşturan Dicle Üniversitesi Hastaneleri’nin bulunduğu alan sıcak asfalt ile güzel bir görüntüye kavuşturuldu. Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışması, hastane personeli ve vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, asfaltlama çalışmalarını takip ederek Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Tutşi’den bilgi aldı, zaman zaman çalışanlara talimatlar verdi. Beyoğlu, hastane kampüsünde bulunan vatandaşlarla da sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Dicle Üniversitesi Hastaneleri’nin pandemi sürecinde önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirten Beyoğlu,”Bu kritik süreçte fedakarca çalışan sağlık kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Onlara desteğimiz tamdır. Huzurlu bir ortamda görev yapmaları için hastane bölgemizi kendi üretimimiz olan asfaltla güzelleştirdik. Hamd olsun, bazalt taşından üretmiş olduğumuz uzun ömürlü ve kaliteli asfalt şehrimizin tamamına yetecek kadar var. Bizim için önemli olan insanımızın hak ettiği huzurlu koşullarda yaşamasıdır.  Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü ve güven veren liderliğinde tüm imkanlarımızla bunun için varız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim