“Bağlar’da bir gün değil, 365 gün hizmet “ sloganıyla  hareket ettiklerini belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,”Vatandaşlarımızın layık olduğu  huzurlu ortamlarda yaşamasına imkan tanımak gayesiye ilçemizin her karışında hizmet üretmeye devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Bağlar Belediyesi,yürüttüğü  çalışmalarla mevcut parkların bakımını gerçekleştiriyor. Karanfil 1,Gulan,Rıhan, Aydın Arslan, Kore Gazileri ve Körhat parklarında çim kesimi, ağaç bakımı,parktemizliği yapılarak vatandaşların dinlenmesi için yeni banklar monte ediliyor. Çocuk gruplarının yanı sıra spor aletleri de yenilenerek yeni haliyle vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın ismi verilen ve Bağcılar Mahallesi’nde 35 bin metrekarelik alanda inşa edilen park projesinin tamamlanması için de çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor.

Belediye ekipleri diğer yandan da bozulan parke taşları ve asfalt yenileme çalışması başlattı.  Selahaddin Eyyubi Mahallesi’nde kaldırım yapım çalışmalarıyla cadde ve sokakları güzelleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,Mevlana, 5 Nisan, Şeyh Şamil ve Bağcılar mahallelerinde de bozulan ve tahrip olan parke taşları ve kaldırımlar yürütülen çalışmalarla elverişli hale getiriliyor.

Bağlar’ı son üç yılda hizmet belediyeciliği ile tanıştırdıklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bu yıl yapacakları çalışmalarla ilçeyi bu alanda zirveye taşımayı amaçladıklarını söyledi.

Beyoğlu,”16 Nisan’da bu kutlu görevde üç yılımızı tamamlamış olacağız. Dolu dolu üç yıl oldu. Bağlar tarihinde şahit olmadığı hizmet seferberliği ile tanıştı. Gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliğini başarıyla gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz. 300 milyon TL’den fazla yatırım yaptık. Milletin kaynaklarını milletin hizmetine dönüştürdük. İlk günkü heyecanla inşallah yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim