Diyarbakır’ın Merkez Bağlar İlçesi’nde üçüz bebek bereketi yaşanıyor.Üç ay önce dünyaya gelen üçüz bebekler Fatoş-Ferhat Gündüz çiftinin ilk çocukları olarak ailenin mutluluk kaynağı oldu. Erkek çocuğa Fırat, kızlara ise Dicle ve Nehir isimlerini veren aileyi  Ak Parti Bağlar Kadın Kolları Başkanı FatimeAlakuş ve Ak Parti Bağlar Gençlik Kolları Başkanı Uğur Erekli ile birlikte ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettiği aile mensuplarıyla bir süre sohbet etti.

 İçinde bebekler için temel ihtiyaç ürünlerinin bulunduğu çantaları hediye eden Başkan Beyoğlu,  çocukların Allah’ın emaneti ve yuvanın bereketi olduğunu söyleyerek aileye iyi niyet temennilerinde bulundu.

Bugüne kadar ziyaret ettiği bir çok ailede üçüz bebek tablosu ile karşılaştığını belirten Başkan Beyoğlu, “Çocuklar, rabbimizin anne ve babalara lütfudur. Aile ziyaretlerimizde bu tür güzel tablolarla sıkça karşılaşıyoruz. Kuşkusuz bundan haz duyuyoruz. Ailelerine, vatana ve millete hayırlı olmalarını diliyoruz. Bu ziyaretlerdeki amacımız gönül hoşluğu yaratmaktır. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletip aynı zamanda ailelerimizin ihtiyaçları olup olmadığını yerinde görerek çam sakızı çoban armağanı misali hediyelerimizi takdim ediyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim