DİYARBAKIR - Hastanenin her köşesini dolaşarak sorunları yerinde çözeceğini söyleyen Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammed Asena, “Başarı denetimle sağlanır" dedi.

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammed Asena, görevinin protokol bölümünü elden geldiğince azalmaya ve masa başında oturmak yerine hastaneyi dolaşıp, sorunları yerinde çözmeyi amaçlıyor. Yeni başhekim hastaneyi rantabl çalışmasıyla, hem hastaların rahatlanması hem de sağlık personelinin daha iyi şartlara kavuşması için çalışacaklarını söyledi.

Diyarbakır bir metropol kenti olmaktan kaynaklanan sıkıntılarını bildiğini belirten Dr. Muhammed Asena, "Öncelikle Başhekim yardımcılarımız ve Hastane yöneticilerimizle verimlilik toplantıları yaparak, hem hastalarımızın hem de çalışanlarımızın rahat edebilmelerini sağlamak amacıyla yol haritasını çıkardık. Bu yol haritası doğrultusunda çalışmalarımıza en kısa zamanda başlayacağız. Hastanemiz bir metropol hastanesidir. Bu bilinçle elimizden geldiğince hastalarımızla iç içe olarak, onların sorunlarıyla yakında ilgilenmek. Bununla beraber masa başında oturmak yerine hastaneyi dolaşıp, sorunları yerinde çözmeyi amaçlıyoruz. Hastaneyi rantabl çalışmasıyla, hem hastaların rahatlanması hem de sağlık personelinin daha iyi şartlara kavuşması için çalışacağız" dedi.

Editör: TE Bilişim