Haber Nermin Zengin

Güneydoğu Ekspres - Sık sık gerçekleştirdiği esnaf, mahalle ve ev ziyaretleri sırasında karşılaştığı mağdur vatandaşların olumsuz yaşam koşullarından  ve hikayelerinden etkilenerek sorunların çözümü için belediye ekiplerini harekete geçiren, bugüne kadar birçok aileye ve vatandaşa destek sağlayan Beyoğlu,bu kez bir ziyaret sırasında karşılaştığı ailenin harabe olan evinin onarılmasını sağladı.

Harabe olan ev, yaşanılabilir hale getirildi

Mühfese Akçin’in çocuğuyla beraber yaşadığı tabloya üzülen Başkan Beyoğlu’nun talimatı üzerine belediye , evi baştan sona kadar onardı, eksiklerini tamamladı ve yaşanılabilir hale getirdi. Kış mevsiminin yaşandığı bu günlerde belediyenin bu tavrı maddi imkanı olmadığı için evin bakımını gerçekleştiremeyen Akçin ailesini mutlu etti.

Mühfese Akçin, “Çok zor şartlarda yaşıyoruz. Maddi imkanlarımız yok. Bu yüzden başkanımızdan yardım istedik.Allah razı olsun kendisinden,evimizi bakım ve onarımdan geçirerek çok güzel bir hale getirdi. Allah böyle insanların sayısını artırsın” dedi.

“İnsanlarımızın hayır dualarına talibiz”

Bakım ve onarımı tamamlanan evde mağdur aileyi ziyaret eden Beyoğlu, mağdur ve yoksul insanlara destek olmaktan mutluluk duyduklarını dile get

Editör: TE Bilişim