DİYARBAKIR - Yenişehir İlçesi Kooperatifler Mahallesinde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından inceleme gerçekleştiren Diyarbakır Merkez Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, ilçenin birçok noktasında faaliyet gösteren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden bilgi aldı.

Kentin farklı noktalarında sürdürülen asfaltlama çalışmasını yerinde inceleyen Beşikci,2021 Yılı içerisinde  Yenişehir İlçesinde 27 cadde ve sokakta 50 bin ton sıcak asfalt çalışmasının yapılacağını söyledi.

Yapılan asfaltlama çalışmalarını vatandaşlarla birlikte inceleyen Beşikci, Caddelerde yılların verdiği yıpranmışlık, sokaklarda ise yapılan altyapı çalışmalarından dolayı ilçeye yakışmayan görüntülerin artık ortadan kalktığını belirterek,2021 yılı için planladığımız toplam 27 cadde ve sokağımızda 50 bin ton sıcak asfalt çalışmasını aralıksız bir şekilde sürdürmekteyiz” dedi.

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci ile birlikte incelemelere katılan esnaflar ve mahalle sakinleri, birlikte gerçekleştirdikleri incelemeden oldukça memnun olduklarını belirterek,“Çalışmalar süresince Başkanımızı burada görmek ve birlikte inceleme yapmak bizleri oldukça mutlu etmiştir. Özellikle biz Esnaflar olarak sorunlarımızı dinleyen ve bizlerin fikirlerini alarak çözüm odaklı çalışmalar yapan Sayın Belediye Başkanımıza  teşekkür ediyoruz” dediler.

Editör: TE Bilişim