Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde  yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek ve ilçede yürütülen çalışmaları yerinde incelemek amacıyla mahalle ziyaretlerini sürdüren Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Murat Beşikci, Feritköşk Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Şentürk  ile Üçkuyu Mahalle muhtarı Şükrü Demirel'i ziyaret ederek mahallelerde yürütülen çalışmalarla ilgili talep ve önerilerini dinledi.

Mahelle Muhtarları ile yapılan görüşmenin ardından Beşikci ve beraberindeki Daire Müdürleri daha sonra ilçede yaşayan vatandaşlar ile bir araya geldiler.

Feritköşk Mahallesinde oturan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılan Beşikci Yenişehir ilçesini vatandaşlarla  birlikte yönettiklerini belirterek, Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin ışığında yapıyoruz. Yaptığımız çalışmaları vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda gerçekleştirirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine vatandaşlarımızın görüşlerini alarak yapıyoruz. Mahalle mahalle gezmemizin faydası budur. İnsanlarımızla hem yakın temas halinde oluyoruz; hem de mahalledeki eksikleri daha net görmüş oluyoruz ifadelerini kullandı.

Feritköşk mahalle Muhtarı Mehmet Ali Şentürk,Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikçi’ye mahallelerine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mahallemizin sorunlarını ve vatandaşlarımızın taleplerini onların ağzından dinlediğiniz için teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Editör: TE Bilişim