İlçenin her karışında ve köşesinde hemen her gün gerçekleştirdiği vatandaş buluşmalarıyla gündeme gelen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, 2019 yerel seçimlerinden sonra göreve geldiği ilçede bugüne kadar tokalaşmadık el, kucaklaşmadık insan bırakmayarak ayrım gözetmeden tüm kesimlerin yaşamına dokunan faaliyetlerde bulunduklarını söyledi. Vatandaşların şikayetlerini sahada yerinde görüp dinlemekten haz aldığını belirten Beyoğlu, “Biz zaten bizi övsünler diye bunu yapmıyoruz. Bizi eleştirsinler, eksiklerimizi ve yanlışlarımızı söylesinler diye sahadayız. Biz hepsiyle dertlenmeye gayret ediyoruz. Vatandaşımızdan gelen her talep, şikayet ve sitemin başımızın üzerinde yeri var. Halktan kopuk bir yönetim anlayışı ile başarılı olamazsınız. Halkımızla aramızda hiçbir engel yok, herkes rahatlıkla bize ulaşabiliyor. Biz halkın ayağına gidiyoruz. Emin olun yaşlı bir vatandaşımızın bizi yüz yüze eleştirmesi ,sitemini dile getirmesi bize feyz veriyor. Çünkü bizde samimiyeti gördüğü için çözüm üreteceğimize inanıyor ve bizi karşısında bulunca da dile getiriyor. Bir sorun çözüldüğü zaman bundan büyük mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

“HALKIN HİZMETKARIYIZ”

Kaynartepe Mahallesi’nde sıcak hava nedeniyle bölge bölgelerde oturan yaşlı vatandaşların yanına giderek sohbet eden Başkan Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu, esnaf buluşmasından sonra önceden izin almadan “çat-kapı” yaparak bazı evlere misafir oldular.

Seçim odaklı çalışan bir anlayışı doğru bulmadıklarını anlatan Başkan Beyoğlu, şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başarısının altındaki gerekçe her zaman ve her koşulda halkı öncelleyen bir anlayışla hareket etmesidir. Biz de kendisini bu anlamda referans alıyoruz. 41 aydır gece ve gündüz, yaz ve kış, yağmur ve çamur demeden her koşulda sahadayız.Vatandaşımızı mutlu etmek için çözüm üretmek zorundayız, bizi aşan durumlarda çözüme aracılık etmek durumundayız. Bizim alanımıza girmiyor diye vatandaşın sorununa duyarsız kalamayız. Çünkü bu şehir bizim, bu halk bizim. Bugüne kadar hizmet ulaştırma noktasında hiçbir ayrım yapmadığımızın şahidi de aziz Bağlar halkımızdır. Allah, hizmet için çalışanı başarıya ulaştırır.Rabbimizin izniyle 41 aydır sürdürdüğümüz bu anlayışı son ana kadar aynı heyecanla devam ettireceğiz. “

Editör: TE Bilişim