Haber Nermin Zengin

Güneydoğu Ekspres Diyarbakır - Esnafları ziyarette bulunan ve hayırlı işler dileyen Beyoğlu daha sonrasında ise AK Parti ilçe teşkilatını ziyaret etti. Partililer ile bir araya gelen başkan Beyoğlu’na ilgi yoğun olduğu gözlendi.

“Bizim yöneticilik felsefemizde millete efendilik yok, millete hizmetkar olmak var. Sosyal ve hizmet belediyeciliğinin yanı sıra gönül belediyeciliği yaparak gönüllere girmeye devam edeceğiz” diyen Beyoğlu,milletin imkanlarını milletin hizmetinde kullanmaya devam edeceklerini kaydetti.

“Diyarbakır olarak bir bütünüz ve aileyiz”

Beyoğlu, “Milletimiz hizmet ve huzur istiyor. Milletimiz kendisine dokunan ve yanında olan yöneticileri istiyor,bunu yapan yöneticileri bağrına basarak sahipleniyor. Hizmet için samimiyet,samimiyet içinde tevazu lazım.Bizler halkımızın hizmetkarıyız Diyarbakır halkı her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır.Biz hakkı hak bilip halkı da baş tacı biliyoruz. Elimizden gelen tüm imkanlarımızı kullanarak halkımızın yanında olacağız. Burada gördük ki ilgi ve alaka bir hayli büyük. Ergani halkına sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum. Diyarbakır ve Diyarbakır’ın tüm ilçeleri ile bir bütünüz.Milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Gece ev ziyaretlerine devam

Başkan Beyoğlu, geleneksel hale getirdiği gece saatlerindeki mahalle ve ev ziyaretlerine de devam ediyor.

5 Nisan Mahallesi’ne gelen Beyoğlu, buradaki esnafları  ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Daha sonra  eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte Oğuz ve Kaya ailelerine misafir olan  Başkan Beyoğlu, aile fertlerinin sıcak ilgisi ile karşılaştı. Mahallede yaşayan diğer vatandaşların kapılarını da çalarak ziyaretler gerçekleştiren Beyoğlu, “Hedefimiz Bağlar halkının hepsine ulaşmaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim