Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçedeki vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor. Yunus Emre Mahallesi’nde  elektrik tesisatı iddiaya gore hırsızlar tarafından tahrip edildiği için elektriksiz ortamda yaşamak zorunda kalan aileye ziyaret eden Başkan Beyoğlu, tek gözlü ve sobalı evde bir süre incelemelerde bulunduktan sonra sorunların çözümü için çalışma başlattı. Başkan Beyoğlu,evin elektrik tesisatını kendi imkanlarıyla yenileyeceklerini açıkladı.

Yerde bağdaş kurup bir süre aile fertleriyle sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Beyoğlu, “Dünya mazlumlarının umudu olan bir liderimiz ve cumhurbaşkanımız var. Sizlere,kendisinin selamlarını getirdim. Yalnız değilsiniz” ifadelerini kullandı.

Maddi imkanları olmadığı için hayırsever bir vatandaş tarafından kendilerine tahsis edilen bu evde zor şartlarda yaşamaya çalıştıklarını belirten baba N.T, “6 kişilik bir aileyiz. Maddi imkanlarımız olmadığı için zor durumdayız. İlk kez bir yetkili bizi hatırlayarak ziyarete geldi. Bizimle yakından ilgilenen ve elektrik tesisatımızı yenileme sözü veren Bağlar Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür ediyoruz. Bizden once evin elektrik tesisatı hırsızlar tarafından çalınmış. Ev sahibi burayı 3 yıllığına bize verdi. Bizden kira almıyor. Ama elektrik olmadığı için bu kış şartlarında çok zor durumdayız. İnşallah başkanımızın desteğiyle  bu çileden kurtulacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim