Diyarbakır’ın Merkez Bağlar İlçe Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü hizmet seferberliğinde cadde ve sokakları yenilemeye devam ediyor. İlçenin  işlek ve aynı zamanda  uzun geçiş noktalarından Bağcılar Mahallesi’ne bağlı Karanfil 10 Caddesi, yapılan alt yapı ve asfaltlama çalışmalarından sonra ulaşım için önemli bir kavşak noktası haline geldi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,hummalı  bir çalışma sonunda önce caddenin alt yapı sorununu çözdü. Daha sonra ise belediyenin bazalt taşından üretmiş olduğu kaliteli ve uzun ömürlü asfalt döşenmeye başlandı.

Yeni Köy Mezarlığı’ndan  başlayıpSento Caddesi’yle  sona eren 1.5 kilometrelik caddenin güzergahında taziye evleri bulunuyor. Vatandaşlar, yoğun bir noktada bulunan caddenin kötü görüntüsünden şikayet ediyorlardı.  Belediyenin kısa sürede caddeyi eski görüntüsünden kurtararak modern bir görüntüye kavuşturmasıyla bu bölgede ulaşım rahat nefes alacak.

“Vatandaşın yaşamını kolaylaştıran hizmetler yapıyoruz”

Çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi alan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu,bu caddeyi uzun yıllar sonra yenileyip asfaltlamanın kendilerine nasip olduğunu belirterek yapılan hizmetin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını söyledi.

“Bağlar’ın tüm cadde ve sokaklarını hizmetle tanıştırmak için gayret ediyoruz ” sözleriyle kararlılıklarını dile getiren Beyoğlu,vatandaşın  kalbine dokunan ve günlük yaşantısını kolaylaştıran bir belediyecilik anlayışı ortaya koymalarının halk nezdinde çok iyi karşılık bulduğunu kaydetti. 

Beyoğlu, “Çözüm odaklı belediyecilik anlayışı ile 17 ayda çok önemli hizmetlere imza attık.  Halkımız bunu görüyor ve takdirle karşılıyor. Biz de halkımızın yüksek teveccühünden almış olduğumuz moral ve motivasyonla daha fazla hizmet üretmeye odaklanıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim