Diyarbakır Merkez Bağlar İlçe Belediyesi, çeşitli nedenlerle bozulan ve araç sürüş konforunu olumsuz etkileyen yollarda başlattığı  asfaltlama çalışmaları kapsamında kentin ulaşımdaki işlek noktası olan caddelerini kullanışlı hale getirmeye devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar, teknolojinin imkanları kullanılarak gerçekleştirilirken, yapılan çalışmalarla araç ve yaya kullanım konforunu artırarak vatandaşın rahat ulaşımının sağlanması amaçlanıyor.

 Bağlar Belediyesi, ilçenin yeni ve gelişen yüzü olan Bağcılar Mahallesi’ni Şanlıurfa yoluna bağlayan caddede 2 bin ton  sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

Sürücülerin çilesine son veren çalışma

Cadde, yapılan asfaltlama çalışmasından sonra göz kamaştıran bir görüntü kazanırken, caddenin önceki halinden şikayetçi olan vatandaşlar ve sürücüler de memnuniyetlerini dile getirerek Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na teşekkür etti.

Asfaltlama çalışmalarını AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ile birlikte inceleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Bağcılar Mahallesi ile Şanlıurfa yolunu birbirine bağlayan caddeyi kullanışlı hale getirerek uzun yıllardır ulaşımda yaşanan sıkıntıya son verdiklerini söyledi.

Editör: TE Bilişim