Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, içinde birçok kahramanlığı barındıran, yurdun dört bir yanından vatan savunması için Çanakkale Zaferi’ne katılan Diyarbakırlı Şehitleri unutmadı.

Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, vatan savunması için Çanakkale Zaferi’ne katılan 49 Diyarbakırlı Şehitlerin ruhunu şad etmek için isimlerini açık hava panolarına astı.

Birçok kahramanlık hikayesi barındıran, milli birlik ve beraberliğin sembolü olan, yurdun dört bir yanından vatan savunması için Çanakkale Zaferi’ne katılan Diyarbakırlı Şehitler unutulmadı.

Valilik ve Büyükşehir Belediyesi, zorlu koşullara rağmen inancın zaferi olarak da bilinen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Diyarbakırlı 49 şehidin kimlik bilgilerinin yer aldığı afişleri kentin farklı noktalarında yer alan açık hava panolarına asarak bu değerli şehitleri vatandaşa hatırlattı.

Her şehit adının tek panoda yer verildiği çalışmada, ayrıca Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu’nun “Çanakkale Bizim Zaferimiz Diyarbakırlı kahramanlarımızın şahsında tüm Çanakkale şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Zaferimiz kutlu olsun” mesajı da yer aldı.

Editör: TE Bilişim