Son zamanlarda yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren ve bölgede birçok davanın barışla sonuçlandırılmasında etkili rol oynayan Metina Derneği'ne tebrik ziyaretinde bulunan Eken, CHP'nin artık bölgede etkisini hissettirecek çalışmalar yapacağını ve bunun için de tüm kesimleri ziyaret edeceklerini aktardı.

Başkan Aydın Pirinççioğlu ve dernek üyeleri, Kılıçdaroğlu'nun Başdanışmanı Prof. Dr. Eken'in kendilerini ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirtti.

Eken'in kendilerini ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Pirinççioğlu, "Biz Metina Derneği olarak kapımız tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi siyasi partilere ve onların temsilcilerine de sonsuza dek açıktır. Biz tüm partilere eşit mesafede duran ve halkımızın hizmetinde olan bir derneğiz. Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanının bizleri ziyaret etmesi bizi mutlu etti. Çünkü bu ziyaret, Metina derneği olarak yaptığımız çalışmaların artık sadece bölgede değil Ankara'da da görüldüğünün bir işaretidir. Prof. Dr. Eken'e bizi ziyaret ettiği için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Eken, "Metina Derneğini ve üyelerini ziyaretimizin amacı da onların bölgedeki birçok kan davasını barışla sonuçlandırmaları ve bölgedeki huzurun sağlanmasında üstlendiği misyondan dolayı onları tebrik etmek istedik. CHP olarak Metina Derneği Başkanı Pirinççioğlu başta olmak üzere derneğin barış heyeti ile diğer üyelerine bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim