Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "seçim kampanyasını başlattığını" açıkladı. Demirtaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Siyasetin koridorları ittifak, aday, liste program hazırlıklarını yapadursun, biz sizinle seçim kampanyamızın startını verelim" dedi.

"Kampanyamızı şimdilik bir isim, bir parti için değil, demokrasi için en geniş katılımla başlatıp son güne kadar hep birlikte yürütelim" diyen Demirtaş, "Coşkulu, neşeli ve kararlı bir seçim kampanyası için hazırlıklarımız var, sizlerden de öneri, katkı ve katılım bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Demirtaş'ın paylaşımları şöyle:

"1- Yeni yılın ilk iş günü. Hepinize kocaman, yürek dolusu merhaba.

Özgürlük, demokrasi, barış ve refah açısından kazançlı bir yıl olsun.

Siyasetin koridorları ittifak, aday, liste program hazırlıklarını yapadursun, biz sizinle seçim kampanyamızın startını verelim. BAŞLIYORUZ!

2- Kampanyamızı şimdilik bir isim, bir parti için değil, demokrasi için en geniş katılımla başlatıp son güne kadar hep birlikte yürütelim.

Coşkulu, neşeli ve kararlı bir seçim kampanyası için hazırlıklarımız var, sizlerden de öneri, katkı ve katılım bekliyoruz." (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim