Vali Karaloğlu ilk olarak Dicle Kaymakamlığını ziyaret etti. Daha sonra ilçede yapılan ve yapılması planlanan proje ve çalışmaları yerinde inceleyen Vali Karaloğlu ve beraberindeki protokol üyeleri ardından Dicle Belediyesini ziyaret etti. Belediyede Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören ile bir süre görüşen Vali Karaloğlu, ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla da sohbet etti.

Daha sonra Dicle Halk Eğitimi Merkezine geçen Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, sınıfları gezerek verilen eğitimi yerinde inceleyip, kursiyerlerle sohbet etti. Vali Karaloğlu gün boyu temaslarda bulunduğu Dicle’de ilçe değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Vali Karaloğlu,

“İnşallah hem vatandaşımızın sosyal yaşantısına, hem de fiziki altyapı noktasında Dicle’ye katkılarımız, bütün kamu kurum ve kuruluşları bölge müdürlükleri, ilçe müdürlükleri, Büyükşehir Belediyemiz, ilçe belediyemiz el ele inşallah Dicle’nin yaşam kalitesini yükseltme konusunda çabamız devam edecek. Ben bugün toplantımıza katılan bütün arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Aldığımız kararları ilçemize, Dicle İlçemize ve ilçe halkımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi. (İHA)

Editör: TE Bilişim