DİYARBAKIR -  Ak Parti Diyarbakır İl Tanıtım ve Medya Başkanı Cihad Yıldırım, yerel medya ziyaretleri çerçevesinde gazetemize de ziyarette bulunarak, Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Akkar’la görüştü.

İki aydır Ak Parti Diyarbakır İl Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine başladığını belirten Yıldırım, bölgede ve özellikle de Diyarbakır’da bütün dinamikleri gözeterek politika yürüttüklerini söyledi.

Çalışmaları çerçevesinde Diyarbakır’daki yerel medya kuruluşlarıyla da bir araya geldiklerini kaydeden Yıldırım, parti çalışmalarına dönük öneri ve eleştirilere açık olduklarını ifade etti.

Ak Parti’nin yeni dönem için çalışmalarını başlattığı kongre sürecine de değinen Yıldırım, “Yeni dönem için parti olarak çok güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz. Bizim için önemli olan partidir. Partinin daha çok güçlenmesidir. Bayraklar her zaman devredilebilinir. Kim parti için daha çok çalışıp halka daha iyi bir hizmet edebiliyorsa o bayrağı taşır” dedi.

Ak Parti’nin hızlı bir değişim ve dönüşüm partisi olduğuna dikkat çeken Yıldırım, “Parti olarak her zaman iyi neyse oraya yöneliriz. Menfaatimiz milletin menfaatidir. Ona göre hareket ederiz ve yeri geldiğinde kendimizden feragat da bulunuruz. Diyarbakır için de bu böyledir. Diyarbakır için ne gerekiyorsa her zaman ve her anlamda yapmaya hazırız. Diyarbakır’daki bütün dinamikleri gözeterek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu memlekette bir taşın üstüne bir taş koyabiliyorsak ne ala. Bizim kendimiz için bir menfaatimiz yok. İl başkanımızla birlikte çalışmalarımızla halka ve partimize en iyi şekilde cevap olmaya çalışıyoruz. Siyaseti kullanıp kendimize pay almak değil de AK Parti siyasetine bir şeyler katabilmek için buradayız. İl Başkanımız Serdar Budak’ında şiarı budur” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim