Emrem Vakfı, mağdur olanların yaralarını sarmak için Vakıf Başkanı Abdüsselam Semre'nin himayesinde tüm temsilcilikler ve gönüllüler aracılığıyla yardım kampanyası başlattı. Kampanya doğrultusunda yardım konvoyu 2. Başkan Zeynep Gökdere rehberliğinde, Ankara, Elazığ, Gaziantep ve İstanbul temsilcilerle birlikte Manavgat yöresine ulaştırıldı.

Görevli ekip, sahaya inerek yangından zarar gören Sarılar, Ulukapı, Selimli, Gebeci köyleri ile Gündoğmuş ilçesi Senir köyünde yardım çalışmalarına katılarak, bölgeye ulaştırılan her türlü giysi, iç çamaşırı, ayakkabı, terlik, çocuk bezi, sabun, şampuan vb temizlik malzemeleri ile ilaçlar, el fenerleri, ev eşyaları ihtiyaç sahiplerine dağıtımı yaptı.

Emrem Vakfı, Manavgat Afet Koordinasyon Merkezi ziyaret ederek Aksu Kaymakamı Aydın Ergün’e geçmiş olsun dileklerini iletti ve kaymakamın yönlendirmesiyle tüm malzemeler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere devletin belirlediği merkez deposuna teslim edildi.

Emrem Vakfı yönetim kurulu, gecesini gündüzüne katarak canla başla çalışarak yangınla mücadele eden Orman Genel Müdürlüğü çalışanlarına, Jandarma ve kolluk kuvvetlerine, itfaiye ekipleri, destek veren Sivil Toplum Kuruluşları ile yerel halka ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim