Diyarbakır Merkez Bağlar İlçe Belediyesi, sosyal ve gönül belediyeciliğinde fark meydana getirmeye devam ediyor. Engelli ve yaşlı vatandaşların ulaşım hizmeti belediye tarafından temin edilerek özel olarak hazırlanan araç tarafından sağlanacak.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun bu hizmet ile engelli ve yaşlı vatandaşlara verdiği değeri ortaya koyduğunu belirten vatandaşlar, anlamlı ve örnek davranış için teşekkür etti.

Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Ahmet Maruf Demir, bu hizmetin güzel bir sosyal belediyecilik örneği olduğuna dikkat çekerek,"Bağlar Belediye'miz tarafından yaşlı ve  engellilerimiz için hizmet aracımız artık ilçemizin sokaklarında.

Konuya duyarlılık gösteren başta AK Parti Bağlar Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu olmak üzere bütün ekibine teşekkür ederim" dedi.

Aracın günün 24 saati hizmet vereceğini belirten Başkan Beyoğlu, 'Göreve geldiğimizden bu yana 26 aydır Bağlar sokaklarındayız. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın ne zorluklar yaşadığını bizzat görüyoruz. Bir nebze de olsa rahatlamaları için bu aracımızı hazırlayarak hizmetlerine sunduk. Her şey milletimizin huzuru ve refahı için" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim