Haber İhsan Yılmaz

Güneydoğu Ekspres Diyarbakır - Eşbaşkanlar, Silvan Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çapan,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Mehmet Eşref Işık, Eğitim-Sen Silvan Şube Başkanlığı, HDP İlçe Başkanı Kenan Kaydu ile CHP İlçe Başkanı Abudullah Manaz'ı tek tek ziyaret edip, ilçedeki sorunların çözüm noktasında fikir alışverişinde bulundular.

Kentimizi birlikte yönetiyoruz

Gerçekleşen ziyaretlerde STK'lara verdikleri öneme değinen Eşbaşkan Toprak, kentin sorunlarını çözüm noktasında STK'lar ile birlikte çalışmayı önemsediğini vurguladı. Bir kentin olmasa olmazlarından birinin de sivil toplum kuruluşları olduğunu söyleyen Toprak, birlikte çalışarak her zaman kenti daha üst seviyeye çıkarabileceklerini belirtti.

Toprak, “Ziyaret ettiğimiz tüm başkanları çalışmalarından dolayı tebrik edip, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın her zaman başarı getireceğiniz" söyledi.

Eşbaşkan Azizoğlu ise şunları belirtti:

"Göreve geldiğimiz gün değerli halkımıza bir sözümüz vardı kentimizi birlikte yöneteceğiz diye, bugün kendimizi birlikte yürütüyoruz.  STK'lar kentin ekonomisini ve temel taşını oluşturan kuruluşlarımızdır. Bu bilinçle STK'larımızı önemsiyoruz, değerli fikirleri de bizim için önemlidir.  İlçemizin öncelikli sorunları ve çalışmalar hakkında çok güzel fikirler edindik.  Aynı çalışmalarımızı değerli siyasi parti başkanlarıyla da paylaştık. Güzel ve önemli fikirleri için katkıda bulunan değerli STK ve siyasi parti başkanlarına teşekkür ediyorum."

STK başkanları ise, Toprak ve Azizoğlun'a kentin sorunlarının çözümü noktasında her zaman desteğini hissettiklerini söyleyerek, kenti üst seviyelere çıkarmak için birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

STK başkanları gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek eşbaşkanlara teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim