Diyarbakır Merkez Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Ofis-Ekinciler caddesi üzerinde bulunan esnafa hayırlı işler diledi.

Başkan Vekili esnafın iş yerlerinde özellikle sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat edilmesini isteyen Başkan Beşikci, salgından önce kendilerini sonra da etraflarındaki insanları korumanın yolunun belirlenen kurallara uymak olduğunu belirterek esnafla sohbet etti.

Başkan Vekili Beşikci, "Ülke olarak elde ettiğimiz başarı tablosunu daha da iyi bir yere getirebilmemiz için tedbirli olmayı elden bırakmayacağız ve rehavete kapılmayacağız. Ellerinizin temizliğine her zaman dikkat edeceğiz, maskemizi takıp sosyal mesafemizi koruyacağız. Tüm vatandaşlarımız bu kurallara uyduğu takdirde salgından en az hasarla kurtulacağız” dedi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu

Hafta sonunu esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek geçiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da, kentte artan vaka sayıları nedeniyle kurallara uyulması çağrısında bulundu.

Ak Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ile birlikte önce Şeyh Şamil, ardında da Selahattin Eyyubi Mahallesine çıkarma yapan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, sosyal mesafe ve maske kuralına uyarak vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Esnaf ve vatandaşın dile getirdiği sorunların hemen çözülmesi için belediyenin ilgili birimlerine talimat veren Beyoğlu'nun tutumu esnafları mutlu etti.

Bir esnaf, "Bir ay içinde ikinci kez buraya geldiğinizi görüyorum. Bu da bizi çok mutlu etti. Hep böyle devam edin " diyerek Başkan Beyoğlu ile sıcak ve samimi diyalog içerisine girdi.

Beyoğlu da , "Bizim anlayışımızda millete efendilik taslamak yok, millete hizmetkar olmak var. Milletimize tepeden bakmayız, ayağımıza getirmeyiz. Aksine biz milletimizin ayağına gideriz. Sorun ve talepleri yerinde tespit ederek çözüm üretmek bizim görevimizdir” dedi.

Editör: TE Bilişim